Despre LuxImo

Lumea LuxImo = Tranzacții, nu vorbe!

Lumea LuxImo – Aici, orice vis poate deveni realitate!  Suntem specializați în tranzacționarea imobilelor de lux, exclusiviste sau istorice dar… nu uităm pe nimeni. Care e visul tau ?

LuxImo est o divizie a Klanar Imobiliare, o agenție imobiliară fondată în anul 2005 în județul Argeș. Pe parcursul a peste 15 ani am tranzacționat mii de imobile în toată țara îndeplinind tot atâtea vise. 

În anul 2007 am lansat un nou concept în imobiliarele din România: Imo Turismul. Grație acestui concept unic am readus la viață sute de proprietîți tradiționale românești care, ulterior, au fost integrate in circuitul turistic.

În 2020, echipa condusă de Narcisa Uță, managerul Klanar Imobiliare, a decis constituirea diviziei de lux a Klanar Imobiliare, numită simplu LUXIMO. 

Sediul LUXIMO se află în capitala României, București. De aici , echipa LuxImo coloaboreaza cu cei mai importanți dezvoltatori de locuințe de lux și proprietari din toată România pentru a oferi, în cele mai bune condiții și la cele mai bune prețuri,  cele mai bune proprietăți în toată țara.

 

 

Faceți cunoștință cu echipa noastră

Suntem oricând la dispoziția dumneavoastră !

Narcisa Uță
CEO / Fondator
Narcisa Uță
CEO / Fondator

Narcisa Uță este CEO și fondatorul companiei Klanar Imobiliare, cea care deține LuxImo.

Are e experiență in domeniul imobiliarelor de peste 15 ani

Adrian Duță
Manager LuxImo
Adrian Duță
Manager LuxImo

Adrian Duță este managerul LuxImo. A lucrat, in ultimii 9 ani, la doua dintre cele mai importante agenții imobiliare din București

Ștefania Marian
Area Manager
Ștefania Marian
Area Manager

Ștefania Marian este unul dintre cei mai vechi angajați ai Klanar Imobiliare si noul Area Manager al LuxImo

Ștefan Crețu
IT Specialist
Ștefan Crețu
IT Specialist

Ștefan Crețu este omul care se ocupă de partea de web developement. 

Compare listings

Comparaţie